Om oss

Vi importerar och säljer nya och nästan nya amerikanska bilar. Bilarna tas från Canada och USA. SUV & Pickupcenter Sweden AB startades 2004 och har därmed lång erfarenhet från bilimportbranschen. I huset har vi både bilförsäljning och serviceverkstad.

Att kombinera försäljning och bilverkstad ger oss möjligheten att till fullo uppfylla de höga krav som våra kunder har rätt att ställa på oss. I vår moderna verkstad har vi mångårig erfarenhet och modern utrustning vilket gör att vi kan ta hand om din bil på bästa sätt.

Vi levererar bilar till kunder i hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vårt läge på mindre ort i södra Östergötland på gränsen till Småland ger oss lägre omkostnader som gör att vi kan erbjuda amerikanska bilar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Alla bilar som lämnar oss är ordentligt genomgångna och kontrollerade. Vi lämnar självfallet även garanti på bilarna. Vi arbetar långsiktigt och sätter alltid kunden i fokus. De flesta kunder som köpt sin bil hos kommer tillbaka då det är dags för service eller köp av ny bil.

Vi säljer även många bilar på rekommendation från våra kunder. Detta sammantaget ser vi som ett bra betyg att vi jobbar på rätt sätt.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-17.00
Lördag-Söndag Enligt ök.